Achteraf betalen

Je ervaart, ziet en gebruikt het product voordat je het betaalt. Dit kan je kiezen voor “achteraf betalen”. Wij bieden via AfterPay achteraf betalen aan op Inbouwledspots.nl. Hoe dit precies werkt lees je hieronder:

  • Klik op het winkelwagentje als je klaar bent met het maken van je selectie. Kies voor “achteraf betalen” bij betaalmethode. Je kunt dit eenvoudig herkennen aan het AfterPay logo.
  • Je wordt vervolgens gevraagd om persoonsgegevens in te vullen. Die zijn nodig voor de afwikkeling van de betaling door AfterPay. Met je persoonsgegevens wordt er een snelle check gedaan door AfterPay.
  • Je rond het bestelproces af door op “bevestigen” te klikken als de gegevens zijn gecontroleerd.
  • Je bestelling wordt vervolgens verzonden door Inbouwledspots.nl. Als je het product hebt ontvangen kun je op je gemakt het product ervaren, bekijken en als het je niet bevalt terugsturen.
  • Na de ontvangst van je bestelde product(en) krijg je een e-mail van AfterPay. Hierin staat het betaaloverzicht. Vervolgens maak je het orderbedrag over via de iDeal knop op de (digitale) factuur of door een bankoverschrijving uit te voeren. Je krijgt van AfterPay twee weken de tijd om het bedrag over te maken. Het is wel belangrijk dat je voor het aflopen van deze termijn je betaling succesvol hebt afgerond.

Let op: Bij jouw eerste betaling met AfterPay is het mogelijk dat het tot tien dagen duurt voordat je order in behandeling genomen wordt door ons systeem. Lees meer informatie over AfterPay hieronder:

Het complete betalingsproces wordt door AfterPay uitgevoerd voor Inbouwledspots.nl. Je ontvangt een digitale factuur via e-mail waarin wordt gevraagd om je aangeschafte product(en) te betalen. Dit is mogelijk voor een factuurbedrag van maximaal € 3.000,00. Voordat jouw bestelling goedgekeurd kan worden doet AfterPay een controle van je gegevens. Er wordt door AfterPay een strikt privacybeleid nageleefd. Je leest hier meer over in de privacy-statement van AfterPay. In het geval dat je bestelling en de bijbehorende betaling niet worden geautoriseerd, dan is het uiteraard mogelijk om je product te kopen met een van onze andere betaalmethodes.

Wij brengen € 0,90 transactiekosten in rekening voor een AfterPay betaling. Deze kosten krijg je vergoed op het moment dat je besluit om een bestelling te retourneren. Als je meer vragen hebt over AfterPay dan is het mogelijk om met de klantenservice van AfterPay contact op te nemen. Kijk hiervoor op de consument sectie van de AfterPay website.

Categories: Klantenservice Betalen