kar 0
webwinkel keurmerk inbouwledspots
kiyoh reviews inbouwledspots.nl

Gratis retour >>

Als je niet tevreden bent met je bestelde product dan is er geen enkel probleem. Bij ons krijg je het volledige aankoopbedrag terug. Ook is het mogelijk om een vergelijkbaar of geschikter product uit te kiezen. Neem dus altijd contact op met onze klantenservice. Je bent ons geen uitleg verschuldigd. Meer informatie over ons retourbeleid lees je hieronder.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info [at] inbouwledspots.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Gratis retourneren van producten

U heeft het recht om producten gratis te retourneren bij Inbouwledspots.nl. Dit dient u binnen 30 dagen na ontvangst van het product aan te melden. Als u een product wilt retourneren, maak dan gebruik van het Retour aanmelden. Voor de gratis retourzending ontvangt u een retourlabel van ons, deze kunt u via het retourportaal aanvragen.

Voorwaarden en uitzonderingen

Mocht het product beschadigd zijn of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen wij deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat het bij retournering goed verpakt is.

Vervolgprocedure

De retourzending wordt door ons gecontroleerd zodra deze is ontvangen. Bij akkoord zullen wij, afhankelijk van uw wens, het volledige aankoopbedrag terugstorten of het product omruilen. Wij zullen altijd binnen 14 dagen het bedrag terugstorten op uw rekening als de aankoop is ontbonden. Als wij binnen deze 14 dagen uw retourproduct nog niet hebben ontvangen, kunnen wij om een verzendbewijs vragen, zodat wij alsnog het aankoopbedrag kunnen uitbetalen.

Herroepingsformulier

U kunt het product op eigen gelegenheid naar ons terugsturen. Hiervoor kunt u het herroepingsformulier gebruiken.

Categories: Klantenservice Garantie en Retouren