Privacyverklaring

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 18-04-2018

Voor Lemilux BV (handelsnaam: Inbouwledspots.nl) is het erg belangrijk dat jouw persoonlijke informatie met de juiste zorgvuldigheid wordt behandeld. In deze privacyverklaring lees je welke specifieke handelingen van onze kant betrekking hebben op jouw informatie en hoe deze wordt opgeslagen. Ook beschrijven we hoe jouw informatie wordt gebruikt op onze webpagina. Als maatschappelijk betrokken onderneming deelt Inbouwledspots.nl de zorgen over de veiligheid van persoonlijke informatie met onze klanten.

Bij het gebruik van deze webshop worden persoonsgegevens, dit zijn privacygevoelige gegevens, verwerkt. Van iedere gebruiker worden de persoonlijke gegevens zeer zorgvuldig verwerkt en beveiligd door inbouwledspots.nl. Wij houden ons hierbij aan de eisen die gesteld zijn in de privacywetgeving. Dit betekent dat onder andere:

  • Wij het doel vermelden waarom wij persoonsgegevens verwerken. Je leest dat op dit moment in onze privacyverklaring;
  • Wij zo veel mogelijk het verzamelen van persoonsgegevens beperken tot de data die wij strikt noodzakelijk nodig hebben voor legitieme doelen;
  • Wij iedere gebruiker uitdrukkelijk om toestemming vragen voordat wij persoonsgegevens verwerken in de gevallen waarbij toestemming wordt vereist;
  • Wij beveiligingsmaatregelen hebben genomen die passend zijn voor de situatie, zodat je persoonsgegevens beschermd zijn. Bovendien eisen wij ditzelfde van onze dienstverleners;
  • Wij ieders recht tot inzage van persoonsgegevens respecteren. Je kunt ons dus vragen je persoonsgegevens te verwijderen, te corrigeren of in te zien.

De verantwoordelijke voor de verwerking van gegevens is Inbouwledspots.nl. We leggen in deze privacyverklaring uit welke persoonsgegevens door ons verzameld worden en welke we gebruiken voor onze website. Wij raden onze klanten aan om deze verklaring met zorgvuldigheid door te lezen. Het is mogelijk dat wij onze privacyverklaring aanpassen. Hiervan houden wij je op de hoogte middels een melding op de pagina. Je ziet aan de datum bovenaan deze pagina wanneer wij de privacyverklaring voor het laatst hebben aangepast. Wij raden je dus ook aan om deze pagina regelmatig te checken. Zo weet je zeker dat je op de hoogte bent van de laatste wijzigingen.

 

Waarvoor gebruikt Inbouwledspots.nl je persoonsgegevens?

Bij gebruik van onze webshop krijgen wij gegevens van onze klanten. Deze gegevens zijn onmisbaar om bestellingen te plaatsen en af te handelen. Tijdens het maken van de bestelling vragen wij je om bepaalde persoonlijke gegevens in te vullen. Wij gebruiken deze gegevens om je order te bezorgen op het correcte adres of om contact op te nemen mocht dit nodig zijn. Hieronder lees je welke gegevens we precies nodig hebben. Wij bewaren en gebruiken echter enkel de gegevens die rechtstreeks door onze klanten worden ingevoerd voor het afronden van een bestelling. Om een bestelling goed af te kunnen handelen geven wij sommige data ook door aan derden. Daarover lees je meer in deze verklaring onze de titel ‘Verstrekking aan derden’.

Welke gegevens heeft Inbouwledspots.nl van je nodig?

Voor- en achternaam

Hierdoor weten we voor wie de bestelling bedoeld is

Adres en woonplaats

Zonder deze gegevens kunnen wij niet je bestelling bij je bezorgen. Dit is dus onmisbaar

Telefoonnummer

Het kan nodig zijn dat we contact met je op moeten nemen. Hiervoor is een telefoonnummer onmisbaar.

Factuuradres

Zonder deze gegevens kunnen wij niet de factuur naar het juiste adres sturen.

E-mailadres

Wij sturen je een bevestigingsmail na het afronden van je bestelling. Daarnaast ontvang je een e-mail als we jouw bestelling verzonden hebben. Daarnaast is het mogelijk dat we je een e-mail sturen om contact met je op te nemen zodat we uit kunnen vinden of je tevreden bent over onze service en met onze producten.

Betalingsgegevens

Onze beveiligde betaalomgeving wordt gebruikt tijdens het maken van je order. Bij betaling via iDEAL of directe overboeking slaan wij je gegevens op in onze administratie. Dit doen wij zodat we je betaling aan de bestelling kunnen koppelen. Wij gebruiken je bankrekening alleen in het geval dat we geld aan je terug moeten betalen. Bij betaling met creditcard worden je gegevens vanuit onze beveiligde omgeving direct naar Docdata gestuurd. Dit bedrijf voeren onze creditcardbetaling uit. Wij zien jouw creditcardgegevens dus niet. Wij krijgen van Docdata te horen of de betaling is geslaagd of niet.

Geslacht

Wij gebruiken deze info voor de juiste aanhef in onze e-mails.

Registratie en toegang tot je eigen account

Er zijn bepaalde onderdelen op onze website waarvoor je wordt gevraagd te registreren. Het plaatsen van een bestelling is een voorbeeld hiervan. Wij slaan je gekozen gebruikersnaam en de door jou ingevoerde persoonsgegevens op na je registratie. Hierdoor is het niet nodig om deze data iedere keer weer in te vullen als je iets wilt bestellen. Het maakt het voor ons ook eenvoudig om contact met je op te nemen over je bestelling indien dat nodig is. Je krijgt toegang tot je account op onze webwinkel nadat je succesvol bent geregistreerd. In je account is het mogelijk om je bestellingen te bekijken of je gegevens te wijzigen. 

 

Vragen stellen via het contactformulier

Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier in onze webwinkel. We vragen je vervolgens om een paar gegevens in te vullen. Dit zijn je e-mailadres en je telefoonnummer. Het is aan jou om te kiezen welke gegevens je invult. Wij gebruiken deze gegevens vervolgens zodat we snel en efficiënt contact met je op kunnen nemen en je vraag kunnen beantwoorden. Zodra je vraag naar tevredenheid is afgehandeld worden je gegevens gewist.

 

Blijf op de hoogte van Inbouwledspots.nl via de nieuwsbrief

Om geïnteresseerden van informatie te voorzien over speciale acties en nieuwe diensten en producten stuurt Inbouwledspots.nl geregeld een nieuwsbrief. Na het plaatsen van een bestelling is het mogelijk om aan te geven of je geabonneerd wilt worden op deze nieuwsbrief. Als je de nieuwsbrief niet langer wilt ontvangen dan kun jij je hiervoor uitschrijven middels de links die onderaan iedere nieuwsbrief staat.

 

Verstrekking aan derden

Tenzij het absoluut noodzakelijk is voor het succesvol afhandelen van je bestelling verstrekken wij nooit je persoonsgegevens die aan je gebruikersnaam gekoppeld is aan derden. Wij geven bijvoorbeeld wel je naam en adresgegevens door aan PostNL en andere vervoerders, zodat zij je pakket snel bij je kunnen leveren. Bij het vermoeden van misbruik of fraude van onze webwinkel dan overhandigen wij persoonsgegevens aan de bevoegde en relevante autoriteiten. Je ziet in onze webwinkel ook social media sharing buttons. De beheerders van deze diensten verzamelen je gegevens als je op de knoppen drukt. Je leest hier meer over in ons cookiebeleid.  

 

Hoe lang worden je gegevens bewaard?

Wij bewaren de persoonsgegevens die hierboven beschreven zijn zo lang als dat het nodig is om de bestelling goed af te handelen. Dit is inclusief de garantieperiode. Wij bewaren na deze periode je gegevens voor nog maximaal een jaar. Dit doen wij voor statistische doeleinden zoals bijvoorbeeld Google Analytics. Hierna wissen wij je gegevens. Als er een plicht is (bijvoorbeeld vanuit de belastingwet waarin zeven jaar aan betaalgegevens moet worden opgeslagen) dan bewaren wij gegevens langer.

 

Websites van derden

Als websites van derden op enige manier dan ook met onze webwinkel zijn betrokken, dan is deze privacyverklaring NIET van toepassingen daarop. Wij zijn dan ook niet in staat om enige garantie te bieden over de manier waarop derden met je persoonsgegevens omgaan. Hierom raden wij al onze klanten aan om de privacyverklaring van andere websites ook altijd goed door te lezen voordat je van een dienst gebruik maakt.

 

Geen publicatie van je persoonlijke gegevens

Klantgegevens worden door ons nooit gepubliceerd

 

Het bestelproces is van het begin tot het einde veilig

Het complete bestelproces is binnen een beveiligde SSL-verbinding geplaatst. Hier heb je als gebruiker geen specifieke software voor nodig. Op Inbouwledspots.nl bestel je al je producten veilig.

 

Het inzien en wijzigen van je gegevens

Je kunt altijd contact opnemen met ons als je vragen hebt over ons privacybeleid. Daarnaast staan wij open voor vragen of verzoeken over het inzien, verwijderen of wijzigen van je persoonsgegevens. Het is ook mogelijk om een gegevensexport aan te vragen. Hierin staan alle gegevens die wij op dat moment van jou in ons systeem hebben staan. Als je gegevens wilt inzien die gekoppeld zijn aan een cookie dan vragen we je het desbetreffende cookie mee te sturen. Cookies zijn te vinden in de instellingen van je internetbrowser. Met een korte motivatie kun je ons vragen om je persoonsgegevens te beperken of compleet te verwijderen. Al je vragen of verzoeken betreffende ons privacybeleid zijn in te dienen via de contactgegevens die onderaan deze pagina te vinden zijn. Wij vragen je om identificatie mee te sturen op het moment dat je een verzoek indient.

 

Niet tevreden? Neem contact op met de Autoriteit Persoonsgegevens

Ben je na het lezen van de onze privacyverklaring en het contact met ons nog steeds niet tevreden met onze manier waarop we je persoonsgegevens verwerken? Je hebt het recht volgens de privacywetgeving om een klacht in te dienen. Dit kan bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Contactgegevens

Inbouwledspots.nl

t.a.v. Klantenservice

Weegschaalstraat 3

5632 CW Eindhoven

Nederland

info@inbouwledspots.nl

 

Categories: Klantenservice Privacy en Veiligheid