kar 0
webwinkel keurmerk inbouwledspots
kiyoh reviews inbouwledspots.nl

Niet aanwezig bij bezorging?

Je hoeft niet thuis te blijven

Wij snappen hoe het leven werkt en gaan er dus niet vanuit dat je thuis zit te wachten tot je bestelling wordt geleverd. Of je nu verplichtingen hebt, een afspraak hebt met je vrienden of echt even wil sporten; het is geen enkel probleem. De vervoerders die wij hebben ingeschakeld zijn verantwoordelijk voor het veilig en snel bezorgen van je bestelling. Je kunt dus met een gerust hart je woning verlaten wanneer dat jou uitkomt.

Niet aanwezig

Het artikel wordt bij de buren afgeleverd als je niet thuis bent op het levermoment. In bepaalde gevallen wordt er door de vervoerder een afwezigheidsbriefje in je brievenbus achtergelaten. Vervolgens regel je eenvoudig via de vervoerder wat wél een gunstig bezorgmoment voor jou is. Hiervoor kun je, afhankelijk van de vervoerder, een telefoonnummer bellen of een link volgen naar de desbetreffende website.

Een aangename verrassing bij thuiskomst

Als je bestelde artikel klein genoeg is zodat we het via de reguliere post kunnen verzenden dan wordt het altijd in je brievenbus gestopt. Op je nu thuis bent of niet.

Categories: Klantenservice Verzenden en Bezorgen