LET OP: I.v.m. de coronacrisis is het erg druk bij onze bezorgers. Het kan dus zijn dat de bezorging van je bestelling vertraging oploopt. Excuses hiervoor!
gratis verzending vanaf €49
gratis retour binnen 30 dagen

LED Buitenverlichting

LED Buitenverlichting
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-9 van 47

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-9 van 47

per pagina

Buitenverlichting led: energiezuinig en duurzaam

Met led buitenverlichting verlicht u het tuinpad of de oprit. Dit geeft een veilig gevoel, bovendien creëert u hier een mooie sfeer mee. Buitenverlichting in led is ook toepasbaar als gevelverlichting of schuttinglamp. Hiermee vindt u altijd uw weg. Kies voor de mooiste sfeerverlichting in de tuin met dimbare of gewone led verlichting.

Buitenverlichting led

De voordelen van led buitenverlichting

Steeds meer mensen stappen over op led verlichting, en dat is niet voor niets. Led verlichting is energiezuinig dankzij het lage voltage. Voor buitenverlichting heeft u voldoende aan 1 tot 5 watt per led. Door de hoge lumen/watt verhouding gaat de lamp zeer zuinig met energie om. Dit ziet u jaarlijks terug in uw portemonnee.

 

Led buitenverlichting produceert veel minder warmte dan de traditionele gloeilamp. U heeft bij vochtig weer niet langer last van een rookpluimpje rondom uw buitenverlichting. Bovendien is led verlichting ook nog eens onderhoudsvrij, u heeft er jarenlang geen omkijken naar. Dankzij deze voordelen is led verlichting de meest logische keuze voor moeilijk bereikbare plaatsen of als tuinverlichting.

 

Uitstekend bestand tegen koude omstandigheden

Aan buitenverlichting worden hogere eisen gesteld. Zo moet deze verlichting goed bestand zijn tegen koude en vocht. De halfgeleider in ledlampen zit goed verpakt in een omhulsel van epoxyhars. Dit is een materiaal dat vocht- en koudebestendig is. Buitenverlichting led kan moeiteloos alle seizoenen blijven branden.

 

Buitenverlichting in verschillende kleuren

Heeft u gekozen voor buitenverlichting led? Met inbouwspots heeft u de mogelijkheid tot het verlichten van de carport, overkapping of veranda. Voor gevelverlichting of verlichting van de schutting kiest u voor een led buitenlamp, eventueel kantelbaar. Denk ook aan het verlichten van het terras en tuin pad. Zo creëert u een veilige en gezellige sfeer op het erf of in de voor- en achtertuin.

 

Led verlichting is niet alleen verkrijgbaar in wit of blauw, ook kunt u kiezen voor een warme witte kleur. Deze brengt net wat meer sfeer naar uw tuin. Wilt u zelf de lichtintensiteit bepalen, breng dan een dimmer aan. Gebruik voor dimbare buitenverlichting led altijd een fase afsnijdingsdimmer. Voor de oprit kiest u liever buitenverlichting met een hoger wattage. Dit schrikt niet alleen ongewenste bezoekers af, ook vindt u gemakkelijker uw weg.

 

Vierkante of ronde inbouwspots als buitenverlichting

Met inbouwspots werkt u buitenverlichting led op een mooie manier weg. Dit is zeer goed toe te passen onder de carport of overkapping. Afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur kiest u voor vierkante of ronde inbouwspots. Met ronde buitenverlichting led creëert u een strakke belijning, terwijl ronde inbouwspots voor een speels effect zorgen.

 

Houd bij het inbouwen van de buitenverlichting led minimaal 10 tot 15 centimeter ruimte tussen de achterkant van de inbouwspot en het plafond. Tussen de spots kiest u voor een onderlinge afstand van minimaal 35 centimeter tot maximaal 1 meter. Voor buitenverlichting led in carport of overkapping is het altijd beter om te kiezen voor een ruimere onderlinge afstand. Dit ziet niet alleen mooier uit, ook heeft u hierdoor minder transformators nodig.

 

U kunt geen onbeperkt aantal spots op een transformator aansluiten. Hoeveel dit maximaal zijn, staat altijd op de verpakking vermeld. Uiteraard kun je ook bij ons voor advies terecht.

 

De beste kwaliteit tegen een lage prijs

Buitenverlichting led is de beste keus voor sfeervolle verlichting in de tuin, de overkapping of op het erf. Ook voor het tuinhuis kiest u voor energiezuinige led verlichting. Onze buitenverlichting en led inbouwspots zijn van een uitstekende kwaliteit en voordelig geprijsd. Er is altijd een ruime keus in verschillende modellen, kleuren en wattage.

 

Hebben we een product niet op voorraad of in ons assortiment? Neem contact met ons op: Wij doen er alles aan om uw vraag naar tevredenheid te beantwoorden. Bestel vertrouwt binnen de beveiligde omgeving. Alle producten vallen onder de wettelijke zichttermijn van 30 dagen.