kar 0
webwinkel keurmerk inbouwledspots
kiyoh reviews inbouwledspots.nl

Mini LED Spot plaatsen? Dit zijn de voordelen!

Heb je al kennis gemaakt met de mini LED spot? Deze kleine krachtpatser is van zeer hoge kwaliteit en wordt altijd geleverd met maar liefst 3 jaar garantie. Een LED spot in mini formaat kun je voor veel toepassingen gebruiken. Deze kleine compacte verlichting valt niet of nauwelijks op, en is daardoor zeer populair bij het inrichten van woningen en andere ruimtes. Mini LED spots zijn daarnaast heel makkelijk om te gebruiken in allerlei soorten hout, metalen of gipsplaten voor bijvoorbeeld het plafond. Natuurlijk zijn 12V of 700mA mini LED spotjes ook nog voor andere doeleinden te gebruiken. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld:

- Subtiele verlichting voor onder de veranda, carport of overdekt terras

- Verlichting in tuin of terras vlonders

- Onopvallende LED verlichting op de badkamer, douche of het toilet

- Mini verlichting om een sterrenhemel mee te maken

Mini led spot

Mura

led verlichting veranda monno

Monno

PLUG & PLAY

MINI LED SPOTS SET


(DIMBAAR)
Complete SET 4 t/m 12 spots.

 
 
 
 
BEKIJK ALLE MINI LEDSPOTS SET
led verlichting veranda nola

Nola

led verlichting veranda nani

Nani

led verlichting veranda Carpus

Carpus

De toepassingen voor mini LED verlichting zijn eindeloos. Ze zijn leverbaar in allerlei verschillende vormen en maten en kunnen gebruikt worden als led inbouwspots setjes, maar ook als opbouw verlichting in de vorm van spotjes. Zeker voor onder de veranda of een overkapping hoeven lampen niet altijd zichtbaar te zijn. Kleine mini LED spotjes geven met hun 12V wel voldoende licht, maar zijn door hun kleine afmetingen makkelijk weg te werken in bijvoorbeeld een plafond of een vloer. Dit maakt ze tevens geschikt om een tuinpad subtiel mee te kunnen verlichten. Ook binnenshuis is het gebruik van kleine LED spotjes ruim toepasbaar. Het is dan ook niet voor niets dat binnenhuisarchitecten en interieurontwerpers graag gebruik maken van deze subtiele vorm van verlichting.

Is een mini LED spot dimbaar? Traploos dimmen van kleine LED spots

Mini spotjes van LED zijn heel goed dimbaar aan de hand van een zogenaamde softstart dimmer. Hiermee dooft het licht langzaam uit als deze wordt uitgeschakeld, en start ook langzaam weer op. Een softstart dimmer geeft een luxueuze sfeer aan iedere ruimte. Wil je genieten van nog meer comfort? Dan kun je tevens kiezen voor een dimmer op afstandsbediening. Hiermee zijn de mini LED spotjes traploos dimbaar en zijn ze door middel van een remote controller makkelijk en eenvoudig te bedienen.

"Ledspot Monno" is een mini LED spot. Hij is klein van formaat, maar krachtig en helder. Met LED spot Monno kunt u nu uw terras en achtertuin gebruiken voor meer dan alleen maar zitten en de buitenwereld voorbij zien gaan. Ongeacht het tijdstip van de dag, ongeacht de weersomstandigheden, er zal altijd genoeg licht zijn met Monno LED spot. Een flexibel snoer van 5 meter maakt het u gemakkelijk om de lamp in enkele minuten aan te sluiten. 

Een klein, maar krachtig licht in uw tuin of veranda
Het is van topkwaliteit en wordt geleverd met 3 jaar garantie.
Leverbaar in een complete set vanaf 2 t/m 24 spots

En omdat hij weerbestendig is, kunt u hem in elk deel van uw huis gebruiken, zelfs buiten. Laat niemand anders al het plezier op zijn veranda hebben - koop er vandaag nog een!