kar 0
webwinkel keurmerk inbouwledspots
kiyoh reviews inbouwledspots.nl

Bank overschrijving

Vooruit betalen

Wij bieden ook vooruit betalen aan bij Inbouwledspots.nl. Je volgt het identieke bestelproces als bij andere betaalmethodes. We zullen echter pas jouw bestelling verzenden als de betaling bij ons binnen is.

 

Hiervoor maak je het ons verschuldigde bedrag over naar onze bankrekening. Het is belangrijk dat je het betalingskenmerk meldt in je transactie zodat we deze kunnen identificeren. Je vind het betalingskenmerk en ons IBAN rekeningnummer in de orderbevestiging. Deze ontvang je per e-mail. Zodra wij het geld op onze rekening hebben staan maken wij je order klaar voor verzending. Als dit voor 23:59 uur gebeurt op werkdagen (en als het product op voorraad is) dan doen wij dit nog dezelfde dag.

Een bankoverschrijving kost gemiddeld twee tot drie werkdagen. Houd hier dus wel rekening mee bij het maken van je bestelling.

Je ontvangt van ons direct een e-mail met instructies als je de bestelling hebt geplaatst. Alle informatie over wat je precies moet doen bij een vooruitbetaling staan hier duidelijk in beschreven.

Categories: Klantenservice Betalen