kar 0
webwinkel keurmerk inbouwledspots
kiyoh reviews inbouwledspots.nl

Philips led inbouwspots verlichting

Inbouwledspot.nl is expert en leverancier van hoge kwaliteit Philips led inbouwspots. Inbouw spots led zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten. Dimbaar, kantelbaar of waterdicht. Met led inbouwspots met een losse armatuur kunt u zelf uw verlichtingspakket samenstellen en uitwisselen wanneer u dat wenst. U kunt kiezen uit verschillende kleuren, lichttemperaturen, groottes, materialen en inbouwdieptes. Door ons ruime aanbod kunt u de led inbouwspots precies laten aansluiten bij uw wensen en interieur, voor passende verlichting voor iedere ruimte, op elk moment van de dag.  Energiezuinig, sfeervol en praktisch, met onze Philips led inbouwspots geeft u uw interieur een mooie en milieuvriendelijke boost!

Wanneer u via onze website bij ons bestelt, ontvangt u alle led inbouwspots compleet geleverd met een armatuur, een GU10 lamp en de bijbehorende fitting. U hoeft deze enkel nog aan te sluiten. Op al onze producten zit 30 dagen bedenktijd en drie jaar garantie, dus als u na de bestelling toch niet tevreden bent of als de lamp onverhoopt kapot gaat, kunt u deze altijd gemakkelijk retourneren.

 Philips led inbouwspots

Wij zijn een team van experts met passie voor onze producten en u kunt bij ons terecht voor al uw vragen en persoonlijk advies over uw verlichting. Neem contact met ons op via email of telefoon. Kijk ook eens op onze klantenservice pagina voor meer informatie.

Hieronder gaan we in op de verschillen tussen losse en vaste armatuur en de zaken waar u op moet letten bij het selecteren van de spots.

Verschillen tussen LED inbouwspots met losse en vaste armatuur

Losse inbouwspots onderscheiden zich op een aantal manieren van led inbouwspots met een vaste armatuur. Led inbouwspots met een vaste armatuur beschikken direct over alle onderdelen. De lamp zit al vast in de spot en een chip zorgt ervoor dat het licht aangaat bijvoorbeeld onze led inbouwspots set. Door de chip is het mogelijk led inbouwspots met een vaste armatuur van een kleine inbouwdiepte te voorzien. Dit betekent dat ze ook in zeer ondiepe, verlaagde plafonds geplaatst kunnen worden.

Losse led inbouwspots hebben geen chip, omdat deze moeten kunnen worden uitgewisseld. De inbouwdiepte van de armaturen is hierdoor wat groter en minder geschikt voor zeer ondiepe plafonds. De Philips led inbouwspots met een losse armatuur bestaan uit meerdere onderdelen die samen een set vormen. De set bestaat uit een armatuur, een lamp en een fitting. Deze worden samen in één pakket geleverd. 

Voordelen van Philips led inbouwspots met losse armatuur

Wat zijn de voordelen van onze Philips led inbouwspots? Doordat de losse inbouwspots zelf in elkaar gezet moeten worden, zijn er veel meer mogelijkheden om uw verlichting compleet naar wens te maken. U kunt bijvoorbeeld in uw woning experimenteren met verschillende soorten verlichting. Een bijzondere kleur, warme of heldere verlichting? Misschien een dimmer om de sfeer te bepalen? U vervangt simpelweg de lamp en plaatst deze in de armatuur zonder dat u de gehele spot hoeft te vervangen. Wanneer uw ledspot kapot gaat, kunt u in een handomdraai de ledlamp vervangen. Dit bespaart u zowel kosten als moeite.

Stel zelf uw led inbouwspots samen

Bij het bestellen van de wisselbare Philips led inbouwspots ontvangt u drie onderdelen: Ledspot, het armatuur waar u de ledspot in gaat plaatsen en de fitting.


Kies de armatuur en spot

U kiest eerst de armatuur die u het mooist vindt en die aansluit bij uw wensen. Wij bieden een ruime keus aan armaturen in verschillende materialen, kleuren en vormen. Vervolgens selecteert u een spot. U kunt daarbij kiezen uit verschillende lichtkleuren en temperaturen, maar ook uit verschillende mate van waterdichtheid. Ook hebben wij zowel dimbare als niet-dimbare spots.

Let op de afmetingen

Het is belangrijk op een aantal zaken te letten bij het selecteren van de led inbouwspots. Controleer de afmetingen van de spots en de armaturen, zodat u er zeker van bent dat de led inbouwspots ook daadwerkelijk passen in de door u geboorde gaten of in de aanwezige gaten in uw plafond. Een passende fitting voor de led lampen wordt bij uw bestelling geleverd. U bent nu klaar om te installeren.

Hoe plaats ik led inbouwspots met losse armatuur?

Het plaatsen van de Philips led inbouwspots in uw verlaagd plafond is niet ingewikkeld. Dat geldt ook voor inbouwspots met een losse armatuur. Wanneer u zich goed voorbereid en voorzien bent van het juiste gereedschap, is de klus zo geklaard.

Stap 1: de voorbereiding

Bepaal waar u de led inbouwspots exact wilt hebben. Maak deze plek goed schoon, leg de spullen klaar die u nodig hebt en schakel de stroom uit.

 

Stap 2: het tekenen van de gaten

Teken de gaten uit op de plekken waar de led inbouwspots precies geplaatst moeten worden. Met behulp van een passer is dit eenvoudig te doen, maar u kunt de omtrek van de inbouwspots ook handmatig aftekenen.

 

Stap 3: het uitzagen van de gaten

Wij adviseren het gebruik van een boor met een zevengatenzaag om de gaten uit te zagen. Zo zaagt u mooie, ronde gaten op een veilige manier en de armaturen passen er dan precies in.

 

Stap 4: het wegwerken van de bedrading

Nadat de gaten in het plafond gezaagd zijn, kunt u de bedrading van de led inbouwspots in het verlaagd plafond wegwerken. Daarna sluit u ze aan op de stroomvoorziening. Met behulp van handige knijpveren kunt u de armaturen nu in de gaten plaatsen.

 

Stap 5: het plaatsen van de armatuur

Wanneer de armatuur goed vastzit, kan de fitting in de armatuur geplaatst worden. Vervolgens kan de spot hierop worden aangesloten. Het plaatsen van de fitting kan soms wat lastig zijn, maar zodra de spot goed vast zit, kunt u de stroom weer inschakelen. Uw prachtige nieuwe verlichting met de led inbouwspots is nu gereed.